2014. szeptember 23., kedd

Amikor bejön a "B" verzió: Várépítés és ostrom - outdoor csapatépítés.


A várak mustrája! - korzó hangulat.

Siófokon a Hotel Azúrban nagy volt a készülődés. Egy nagyszabású rendezvényre készültünk, de az időjárás most nem bizonyult túl kegyesnek, így jött a "B" verzió - "Várépítés és ostrom". Az, hogy ez egy "b" persze csak mi tudtuk, és hát az eredetileg tervezett "nagy durranás lesz" helyzethez képest ez mégis csak egy "b", némi csalódottsággal töltött el. Most a programra visszagondolva már egyáltalán nem bánkódunk. A "b" jelentősen felértékelődött számunka, így ezt a programot is bátran ajánljuk.

10 csapat - 10 vár!
Íme: Várépítés és ostrom - kreatív csapatépítő program nagy létszámú (80-100 fős) igény esetén is kiváló alkalmat teremt, hogy kötetlen formában, kihívást jelentő feladattal birkózzanak meg a résztevők. A vár szimbolikusan is megjeleníti a csapatban összpontosuló erőt, az összetartozást, a kötődés, a lojalitás élményét. 

Az ostrom valós küzdelem, ahol a várakat - rendeltetésüknek megfelelően - romboló erővel támadják. Az ütközetet megelőzően a várak teljes pompájukban csapatfotókon kerülnek megörökítésre. A program megtervezésénél figyelembe vesszük a megbízó egyedi igényeit.Javasolt csoportlétszám: 16-120 fő;
Időkeret: 2-4 óra
1 a 10-ből - a büszke alkotókkal.
  Simon András


+36 30 215 3221


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése