2014. október 30., csütörtök

Országúti száguldás - outdoor csapatépítés / tíz fagokart gördült ki a startvonalhoz

Outdoor csapatépítés - élmény és kalandprogramok. 2014. október 16-17.
Ami a csapatot igazán összekovácsolja.



A 85 fős csapattal már másodszor találkozunk. Előző évi programunk alapján úgy ítélték, idén is ránk bízzák a programot. Ez egyrészt megtisztelő, másrészt kötelezettség: felülmúlni az előző évit.
Október vége. Borult idő. Nincs "B" verziónk. Viszont megvan minden engedélyünk a közútkezelőtől. Kicsit izgulunk, mi lesz. Az elektromos gépeke kicsit félve kezdjük el kipakolni. Jönnek az esővédő ernyők. És a csapat is megérkezik. A feladatot mindvégig titok lengte körül. Ennek az osztály adminisztrátora örült a legkevésbé. Állandóan őt nyaggatták, és nem hitték el neki, hogy nem tudja. Nem tudta. Fából versenyautót! És a kerék hol van? Kérdezte az egyik résztvevő. Ott az asztalon OSB lap formájában.

Innentől a helyzet kezdett már komolyra fordulni. Ez még a legedzettebb műszaki-mérnök kolléga érdeklődést is felkeltette. És elindult az építés. A verseny kitűzött időpontjáig gyorsan szaladtak a percek. És jött a rajt. Az eső meg hol esett, hol nem, de ez akkor már nem számított olyan nagyon. Az autók begördültek a rajtvonalhoz.

És a visszajelzés, amire nem számítottunk: "Még egyszer köszönöm  a munkátokat, hihetetlen mennyiségű pozitív visszajelzést kaptam – tényleg működött. 4 emberke is azt vallotta, hogy pályafutása legjobb csapatépítője volt (persze nem idén vagy tavaly végzett kollégákról beszélek..)
Ahogyan beszéltük is – kezdjetek el gondolkodni valami kreatív építős dolgon a jövő évre is legyetek szívesek." Az osztály vezetője.
A napos novemberi napok még kiváló lehetőséget kínálnak ennek a programnak a megtartására.
Létszám: 12-90 fő, időkeret: 4-5 óra. Képek és videók itt láthatók: https://plus.google.com/photos/114877760908122949708/albums/6072621786017913249?banner=pwa

Simon András
+36 30 215 3221
https://teamsuccess.hu/programjaink


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése