2015. október 19., hétfő

A munkának fájnia kell? - az M1- Kosár c. műsorában.A munkának fájnia kell? - talán ez lehet a legjobb mottója a nemrég az M1 Kosár c. műsorában adásba került riportfilmnek, ami itt is látható (kb. 10 perc)

A vezetőknek fontos a beosztottak hangulata.  A kutatásokra támaszkodó szakértői vizsgálatok alapján a munkavállalók jelentős hányada motiválatlan. Állítja a riportműsor szerkesztője Való Gábor. A film innen is elérhető: FILM


Ábri  Judit – executive coach szerint a csapatépítés során erősödnek azok a bizalmi kapcsolatok, ami az együttműködést  sokkal gördülékenyebbé teszik. Fontos, hogy magánemberként is egy kis bepillantást adjanak a vezetők, munkavállalók magukból, megismerjék egymást, ami közelebb hozza őket egymáshoz. 

A csapatépítő tréningek segítenek életben tartani a munkahelyi motivációt. Kutatások igazolják, hogy a munkavállalók 80-a az első hat hónap után elveszíti a kezdeti lelkesedését, lendületét.

Dr. Kohuth Victor, a Vasivíz Zrt. vezérigazgatója szerint a jó cégnek is az jelent biztonságot, ha egy jó csapat áll mögötte. „Minden olyan szabad program, ahol egy kicsit elengedhetjük magunkat, ezt a célt szolgálja.” 

„Az, ahogy összedolgoztunk az brutálisan jó volt, az annyira összehozta újra ezt a kis brigádot, hogy az hihetetlen.” Smíri Tibor - Bácsvíz Zrt.

A „Papírhajó építés és verseny” mára igazi élményprogrammá vált. Nyáron nyíltvízi körülmények között, télen zárt úszómedencés környezetben nyújt felejthetetlen élmény, és ezzel új lendületet a programon résztvevő kollégáknak.  A program sikere talán abban rejlik, hogy a feladat meghökkentő, valós kilépést jelet a mindennapi megszokott világból, kreatív energiákat mozgat meg, valós, használati értékkel bíró produktumot eredményez, pozitív versenyhelyzetet teremt, értékkel bíró mérhető eredménnyel zárul. A program másrészt igazodik a megbízók azon elvárásához, hogy a program legyen rövid (2-4 óra), de ezen időkeretben mozgassunk meg 80-180 főt. És ezt mi el is értük, amit egyre bővülő referenciáink is bizonyítanak.

Film megtekintése a Youtube-on: https://www.youtube.com/watch?v=ZJet3eJR6c0

Papírhajó építés és verseny.
Simon András
+ 36 30 215 3221


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése