2018. február 3., szombat

CSR - ami Élményszámba megy!
Kreatív csapatépítő élményprogram, mint vállalat társadalmi felelősségvállalás
A 12-18 éves korosztály jelentős része egysíkú élethelyzetbe ragadt fiatal, tele álmokkal, kitörési vággyal, de kevés reménnyel az önmegvalósításra. 
Az Ő életükben nagy jelentőségű, akár sorsfordító pontot jelenthet egy olyan élményprogram, mint amelyet a vállalkozások szerveznek saját maguk fejlesztése céljából.


Mit adunk a gyerekeknek?
Lehetőséget arra, amire vágynak: elismerést, figyelmet. Meggyőződésünk, hogy ezek legalább annyira fontosak, mint az anyagi támogatás.

Kiknek? 
Olyan, elsősorban 12-18 éves korosztálynak, akik szűkös anyagi lehetőségeik miatt csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem jutnak olyan lehetőségekhez, amelyekben kifejezésre juttatnák tehetségüket, vágyaikat.

Program főbb keretei
Program lehetőségek között szinte az összes, a TeamSuccess.hu kínálatában megtalálható program számításba jöhet.

Ezek közül azonban mégis azokat javasoljuk,
 - amelyek megvalósításánál nagy. akár 80-120 főt tudunk egy program keretén belül együtt, egy programban vendégül látni;
 - ahol az élményprogram időkerete 4 óra, így lehetőség kínálkozik a személyes kapcsolatok megélésére, egymás mélyebb megismerésére
·         - legyen idő az élmények megosztására, az örömteli pillanatok újbóli átélésére.

A programokat a Megbízóval egyeztetett módon, a CSR–re vonatkozó irányelvekre és célokra való tekintettel egyedi igények figyelembe vételével tervezzük és valósítjuk meg.
Kérje részletes programajánlatunkat! 

Simon András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése