2018. február 6., kedd

Rókavadászat - stratégiai outdoor csapatépítő játék

A vadászok feladata a környéken garázdálkodó rókák elfogása, ami egyáltalán nem könnyű feladat. A róka ravasz, a róka ügyes, a róka fürge, szabad és független.
Rókavadászat – outdoor stratégiai csapatépítő játék
Legutóbb szemtelen módon még a sátrunkba is bemászott. Másnap meglestük, fényképezővel a kézben vártuk, és jött is, el is vitte a csalinak kitett finomságot, már a második fordulónál tartott, amikor elcsattant a vaku….(Fotó Baranyi Éva).
Rókalesből így lett rókavadászat.

A rókák elfogásának vannak szabályai. A róka ravasz és gyors, de van egy hátránya: nyomkövetőt visel. A csapatnak van egy készüléke, amin láthatja, hogy a róka merre kóborol. A rókák gyorsan változtatják helyüket, úttalan utakon, elbújnak, ha kell, de a rókát felismerni sem egyszerű. A rókák elfogásához sok minden szükséges. Ha a róka kicsúszik a vadászok kezei közül, az egész üldözést kezdhetik elölről. A kezdeti fogjuk meg a rókát ésszel egyre inkább a fizikai megpróbáltatás irányába
halad. A csapat, ha más nem, üldözőbe veszi, és addig hajszolja, amíg utol nem érni, be nem keríti, de a róka ravasz, a róka ügyes, és fürge, és akár végleg kicsúszhat a kezeitek közül.

Program keretei: 12-20 fő / 4 óra
Bővebben: Rókavadászat
TeamSuccess.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése