2013. augusztus 22., csütörtök

Országúti száguldás - outdoor csapatépítés és verseny

Országúti száguldás - Építsünk autót hozzá! 

Készülnek a főbb elemek.
Aktív outdoor tréningjeinket azoknak ajánljuk, akik már túl vannak az alapozó tréningeken általánosságokban megszerezhető kompetencia fejlesztéseken - időgazdálkodás, kommunikáció, változás menedzsment, stb., - és ezeket a meglévő képességeiket szeretnék összességükben izgalmas kihívások közepette együttesen is fejleszteni. Egy autó megépítése amellett, hogy komplex feladat, ahol nyomon követhetők a csoportszerepek, csoportfolyamatok, egyben igazi kihívást és élményt is jelent.



A tengely a helyére kerül.
Az "autóépítés" egy olyan program, ahol a résztvevők csaknem teljes egészében fából és hullámlemez kartonból autókat készítenek, amelyek utazásra, sőt versenyzésre is alkalmasak. Az autókat a résztvevő csapatok saját maguk tervezik és építik meg. Igazi kihívást jelent a kormányozhatóság, a fékezhetőség, a kerék-felfüggesztés, a forma megtervezése, és megépítése, és mindez csaknem egy fél nap alatt.




A kerék már jól forog.
Az országúti verseny igazi megmérettetés konstruktőrök - konstrukciók között! Az autók az országúton valóban versenyre kelnek. A program versenyrészének lebonyolítása komolyabb előkészítést igényel, de tudunk ajánlani már bejáratott helyszíneket, ahol az autók már koptatták az aszfaltot.
Outdoor csapatépítő programunk alkalmas workshopok, szakmai konferenciák záró eseményeként. Résztvevők száma: 12-50 fő, de a program ettől eltérő létszámmal is megrendezhető. Időkeret 4-6 óra.

További részletek: http://h-line.hu/auto.html

A tesztpilóta beszáll.
Az országúti verseny elsődleges szempontja a biztonság. A verseny idejére a forgalmat lezárjuk, amihez a rendőrség az engedély meg szokta adni, de vannak olyan szervizutak, ahol engedély sem szükséges. A versenyre kijelölt útszakaszon az autók komolyan felgyorsulhatnak, így a fékeket külön teszteljük. Az autókat bárki vezetheti a csapatból, a futamok folyamatosan indulnak, amíg a versenyzők és az autók bírják.

Az autók összeszerelése nem igényel különösebb szaktudást. Ha a csapat mégis elakadna, valamelyik szerelési fázisnál, trénereink segítségükre sietnek.



"Ha csak a második vagy, te vagy az első aki veszített."
Ayrton Senna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése