2015. január 18., vasárnap

Outdoor csapatépítés - 2015. évadnyitó vezetői workshop!


Outdoor csapatépítés / Élmény és kalandprogramok.

Az ABACUS Business & Wellness Hotel**** budapesthez való közelsége, szolgáltatásainak színvonala teszi egyre vonzóbbá ügyfelei körében.

Konferenciák, többnapos rendezvények során gyakori igény az élmény alapú együttműködés fejlesztése, kikapcsolódás, valami olyan tevékenység, ami különleges, emlékezetes élményt jelent a résztvevőknek. A wellness részleg lehetővé teszi a csak nyáron szokásos olyan vizes programok megtartását is, mint amilyen a "Papírhajó építés és verseny".

Az év elején gyakori igény az évadnyitó vezetői workshopok légkörének, hangulatának feldobása. A papírhajó építés és verseny ennek a célnak minden szempontból megfelel.

A most bemutatott programunk résztvevői délelőtt hidat építettek, és délutánra maradt a nagyobb meglepetés. Papírhajót építettek, olyat, amivel valóban vízre is szálltak, és versenyeztek. Páran kezdetben csak arra gondoltak, hogy maketteket kell készíteni. De NEM! A csapatok lázasan munkába is kezdtek, hiszen a versenyfutamok tervezett ideje egyre közeledett. És a trénereknek is tágra nyílt a szemük, amikor az egyik készülő hajót - négyszemélyes - megpillantották. Soha ilyen hosszú hajót nem láttak még. Kérdéses volt, hogy a medencében egyáltalán meg tud-e fordulni. A másik kihívást az jelentette, hogy hogyan tudjuk bevinni az uszodatérbe.
Képes beszámoló: ABACUS -Papírhajó regatta.

A hajók versenye, küzdelme vitathatatlanul nagy élményt jelentett a szurkolóknak, versenyzőknek. A legjobbak serleggel és pezsgővel ünnepelhették magukat.
Ideális létszám: 10-30 fő / időkeret 4-5 óra.

Simon András
+36 30 215 3221

www.h-line.hu
http://outdoor-csapatepites.blogspot.hu/
http://tuzonjaras.blogspot.hu/
 


Nem makett, hanem valódi hajók épülnek!
Már a vízre szállás is komoly kihívást jelent.
Négyszemélyes hajók! Jól állták a sarat.
Egyszer minden hajó elsűllyed.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése